Meer mensen bereiken met mijn blog

Yes! Het lukt! Er komen steeds meer mensen naar mijn blog! En wat ben ik daar blij mee šŸ™‚ Steeds meer mensen lezen mijn tips en inspiraties voor een zuiniger en bewuster financieel leven. Niet allemaal met het doel om financieel onafhankelijk te worden, maar gewoon al om de financiĆ«n (meer) op orde te krijgen of om bespaartips te lezen. En dat stemt mij heel gelukkig! Afgelopen maand was dan ook een topmaand. Ik heb nog nooit zoveel pageviews gehad!

De statistieken
De statistieken liegen er niet om. Er komen steeds meer mensen naar mijn blog. Waar ik in januari 2017 5400 pageviews had, zat ik vorige maand op 9100. Dat is bijna 70% meer! Echter lijkt het geen hele grote groei in een jaar tijd. Maar dat is eigenlijk ook juist mijn doel. Een stabiele groei. Als een soort van olievlek die steeds verder uitdijt. (zie onderstaande afbeelding:)

Ik weet nu zeker dat jullie ook daadwerkelijk geĆÆnteresseerd zijn in deze blog. En die interesse kan dan voortkomen uit de volgende drie onderwerpen:

FinanciĆ«nĀ op orde
Wie wil dat nou niet? Jouw financiĆ«n helemaal op orde hebben! Ik heb er al een aantal blogs over geschreven. Zo maak ik gebruik van mijn potjes systeem. Elke uitgavenpost heeft z’n eigen potje. Dit hou ik allemaal bij in mijn eigen Excel document.
Belangrijk daarbij is dat je jezelf eerst betaald. Zorgen dat er genoeg in de potjes zit om de komende maand te lasten te betalen. Niet aan het einde van de rekeningen kijken hoeveel geld er nog over is, maar budgetteren en zeker weten dat er geld over blijft.

Bespaartips
Ik ben dol op besparen. En dat kan soms heel simpel zijn door het buk-merk in plaats van het A-Merk te nemen. Of boodschappen te doen in verschillende winkels. Zelfs of juist met genoeg geld op je bankrekening kan je nog meer besparen. Bijvoorbeeld door rekeningen in Ć©Ć©n keer te betalen in plaats van maandelijks. Of door simpel gebruik te maken van bestaande regels. Zo kan je zelfs besparen op het doneren van geld! Ook zijn er wel eens wat vreemdere manieren van besparen. Wist jij bijvoorbeeld dat ik bespaar doordat ik rood kan staan?

Crowdfunding
Crowdfunding is op mijn blog ook erg aanwezig. Vele andere bloggers blijven er liever van weg, terwijl ik er liever mee doorga. Door mij flink in te lezen heb ik na flinke verliezen toch uiteindelijk een winstgevende portfolio op kunnen zetten. Deze bestaat op dit moment uit bijna 300 projecten, verdeeld over verschillende platformen. En dan te bedenken dat het feit dat ik aan crowdfunding doe, toch welĀ  het prille begin is geweest van mijn weg naar financiĆ«le onafhankelijkheid en daarmee ook deze blog.

Waar kan je mij verder vinden?
Naast dat ik hier blog, ben ik ook op andere plekken online te vinden. Via mijn facebook verschijnen links naar mijn blogs en andere interessante artikelen. Zeker een aanrader om te volgen dus.
Ook ben ik sinds kort actief op Pinterest. Daar verschijnen alle blogs, maar dan gesorteerd per onderwerp. Zeker handig als je zoekt naar een bepaald artikel of in een bepaalde categorie geĆÆnteresseerd bent en die wilt volgen.

Wil jij ook eens publiceren in blogvorm?
Ben jijĀ  nou enthousiast geworden over mijn blog en wil je het zelf ook eens proberen? Of heb je gewoon een leuk onderwerp waar eens een blog over zou moeten verschijnen? Neem dan zeker contact op! SVMV is zeker een platform waar we jouw testblog kunnen plaatsen. Door jouw blog plaatsen op een bestaand platform, hoef je geen tijd te steken in het aantrekken van nieuwe bezoekers, layout etc. Zonder al die moeite kan ik je wel voorzien van feedback. Hoeveel mensen hebben jouw blog gelezen en hoe staat dat in verhouding met andere blogs, waar kan je een volgende keer extra op letten en wat moet je zeker zo blijven doen?
Niet zelf een blog schrijven, maar wel een leuk onderwerp? Natuurlijk hoor ik die graag! Nieuwe blogideeƫn of inspiratie vanuit een andere invalshoek is altijd welkom!

Enthousiast? Mail vooral naar svmv@stoppenvoormijnvijftigste.nl

Vooral zo doorgaan
In de tussentijd is er voor mij steeds meer reden om vooral zo door te blijven gaan. Er blijft genoeg om over te bloggen. Besparen, investeren ofĀ  gewoon de financiĆ«n op orde krijgen. Elke dag kom ik weer dingen tegen waarmee ik jullie kan informeren, inspireren of simpelweg vermaken. En hopelijk bereik ik daarmee steeds meer mensen, zodat ik over een jaar weer zo’n flinke groei kan laten zien šŸ™‚

3 gedachten over “Meer mensen bereiken met mijn blog”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.