Bol.com bestelling aanvullen tot 20 euro!

Ik was afgelopen week aan het bestellen bij bol.com en bestelde twee producten van ieder €9,95. Totaal moest ik €22,89 betalen, omdat er €2,99 verzendkosten bijkwam. Heel zuur, omdat er overal groots wordt aangegeven: “gratis verzending vanaf €20”. Ik kwam dus TIEN cent tekort, waardoor ik bijna drie euro verzendkosten moest betalen. En als echte bespaarder, gaan we dat natuurlijk niet doen. Daarom vandaag, speciaal voor jullie, de goedkoopste producten bij Bol.com waarmee je de bestelling aan kan vullen tot €20, zodat je geen verzendkosten bij Bol.com hoeft te betalen.

Frustratie om Bol.com verzendkosten

De grootste frustratie begint natuurlijk bij de bestellingen van €19,99. Je komt net niet aan die €20, maar je hebt verder ook niets nodig. Gelukkig heeft Bol.com ook e-books die een paar cent kosten, zodat je daarmee makkelijk €2,50 uit kan sparen aan verzendkosten. Je hebt er verder niet heel veel aan, maar wellicht ontmoet je ooit nog eens iemand uit Rusland of China en kan je het cadeau doen 🙂

Hier vind je het goedkoopste product op bol.com

Nuttige producten

Eigenlijk zijn de “opvullers” totaal niet nuttig… Heel lastig als je toch een nuttig product aan wil schaffen. In de lijst met producten heb ik daarom ook onder andere pleisters en allesreiniger toegevoegd. Mocht je graag iets nuttigs aan willen schaffen, kan je altijd voor deze producten gaan.
Wil je niets extra bestellen, dan kan je ook altijd nog gaan voor de Bol.com cadeaukaart.

De lijst met Bol.com rekening opvullers

Hier is hij dan! De lijst met producten om jouw bestelling op te hogen naar €20 en daarmee geen verzendkosten te hoeven betalen:

Nuttige producten:

Allereerst de iets duurdere producten. Deze zijn relatief nuttig ten opzichte van de verderop genoemde artikelen:
Goedkope producten voor gratis verzendkosten Bol.com

Deze pagina heb ik met grote regelmaat geüpdate. Het probleem is namelijk dat producten komen en gaan. Ik wil je graag het goedkoopste product tonen, maar doordat het assortiment zo vaak wijzigt, lukt mij dat gewoon niet. Daarom heb ik een speciale link voor je gemaakt. Deze laat alle artikelen bij Bol.com zien en sorteert deze automatisch van de goedkoopste naar de duurste. Daardoor weet jij altijd zeker dat dit het goedkoopste product is bij bol.com op dit moment. Van de op dit moment ruim 22 miljoen producten is de goedkoopste op het moment van schrijven €0,19. Dat is toch stukke beter dan die €2,99 verzendkosten!

Klik op de afbeelding voor het goedkoopste Bol.com product op dit moment!

Last but not least

Wil je niet onnodige dingen kopen, maar toch geen verzendkosten betalen? Bestel dan een cadeaukaart. Die is voorlopig nog wel even geldig en deze telt ook mee voor de gratis verzending boven de €20

Veel bestelplezier!

6 gedachten over “Bol.com bestelling aanvullen tot 20 euro!”

  1. Dat is handig. Ik was mij er niet van bewust dat je ook voor 0.01 cent een product kunt kopen op Bol.com! Om zo aan de 20 euro te komen is mooi meegenomen!

    Beantwoorden
  2. en wat als je er nou gewoon een kadobon bij doet, voor de volgende bestelling, vanaf 5 euro volgens mij, geen nodeloze bestelling, en die volgende bestelling komt er ook wel! (wist je trouwens dat je airmiles kunt inleveren bij Bol.com, en dat als je via de ippies/euroclix/moneymillionair webiste inlogt bij bol.com en besteld, je nog een klein percentage per bestelling aan tegod spaart, en bij ippies kun je die weer inleveren voor een bol bon van 5 euro….. we love bol!)

    Beantwoorden
    • Ik durf niet te zeggen hoe Bol.com omgaat met cadeaukaarten. Ik heb deze mogelijkheid nog niet eerder gebruikt. ik kan mij voorstellen dat ze hier een uitzondering op hebben ingesteld.
      Airmiles inleveren kan inderdaad, maar zou ik persoonlijk niet doen. Daar heb ik al eerder een blog over geschreven.
      Als laatste ben ik zelf ook fan van Ippies

      Beantwoorden
  3. precies, cadeaukaarten is de beste manier. Die tellen gewoon mee bij de bepaling of je verzendkosten moet betalen (je krijgt ook een fysieke cadeaubon geleverd).

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.