Het goedkoopste product bij Bol.com

Ondertussen heb ik al ruim drie jaar een artikel online staan hoe je gratis verzending kan regelen bij Bol.com. Dit heb je zelf in de hand, doordat Bol.com jouw bestelling gratis verzendt als je voor €20 of meer bestelt. Maar je zal maar net voor €19,99 iets bestellen. Dan moet je €22,98 betalen, omdat je niet aan die €20 kwam. Daardoor moet je dus bijna drie euro aan verzendkosten betalen. Ga dan maar eens zoeken naar een heel goedkoop product wat je eigenlijk ook nog nodig hebt. Dat is bijna niet te doen. Gelukkig is daar een oplossing voor!

Vind hier het goedkoopste product op Bol.com

Het goedkoopste product bij Bol.com op dit moment

Dat is eigenlijk waar je naar op zoek bent. Het liefst een product van een paar cent. Net genoeg om die €20 te behalen. En dat is mogelijk! Op het moment van schrijven staan er eBooks online van €0,01! Daarmee kan je jouw bestelling heel eenvoudig aanvullen tot €20. Daarmee bespaar je dan €2,98! Zelfs als je een wat duurder eBook moet bestellen, ben je vaak nog steeds goedkoper uit dan die €19,99 + €2,99 verzendkosten.

Een actueel overzicht

Ik heb hier al eens eerder over geschreven. Want hoe lekker is het om een paar euro verzendkosten te besparen! Maar het was erg lastig om actueel te zijn en te blijven. Want het aanbod bij Bol.com wijzigt nogal eens. Zo moest ik elke paar maanden het hele aanbod opnieuw gaan maken, omdat de producten niet meer leverbaar waren. Met deze link is dat dus niet meer nodig! Deze zoekt gewoon naar het goedkoopste product dat er op dit moment te vinden is. Niet moeilijk moeten zoeken. Eén klik en klaar!

Klik op de afbeelding voor het goedkoopste Bol.com product op dit moment!

Andere methoden voor gratis verzending bij Bol.com

Natuurlijk snap ik ook wel dat je misschien helemaal niet zit te wachten op een Russisch eBook. En ook mijn Chinees is niet om over naar huis te schrijven. Maar dan kan je altijd nog kiezen voor een cadeaubon. Deze telt namelijk ook mee voor de drempel van €20 voor gratis bezorgkosten. Bol.com cadeaukaarten zijn er al vanaf €5!

Bol.com artikelen van een paar cent

Het blijft mij verbazen dat ze er echt zijn. Het goedkoopste product dat ik ook ben tegen gekomen kostte €0,01. Meerdere eBooks zijn voor dit bedrag verkrijgbaar. En zelfs als die er op dat moment niet waren, was er altijd wel een product voor minder dan €0,50. En daarmee spaar je dan toch mooi weer een paar euro uit op de verzendkosten.

Vind hier het goedkoopste product op Bol.com

7 gedachten over “Het goedkoopste product bij Bol.com”

  • In mijn eerdere post heb ik ook zeker artikelen opgenomen die je altijd wel kan gebruiken. Maar met sokken ga ik toch het liefst voor mijn favoriete merk. Of wat als dat extra product €3 duurder is bij Bol.com dan waar je het normaal haalt… Heb je alsnog niet het voordeel waar je naar op zoek bent. Daarom is die cadeaukaart ook een heel geschikt alternatief.

   Beantwoorden
 1. Ik bestel graag iets dat ik werkelijk nodig heb. Dan maar wat meer dan 20 euro betalen. Ik gebruik voor artikelen waarmee ik mijn bestelling aan kan vullen mijn verlanglijstje. Daar staan dingen op die ik graag wil hebben.
  groetjes, Aaf

  Beantwoorden
 2. Ik vond het ook altijd moeilijk om aan te vullen zodat de verzendkosten vervielen en kocht dan vaak iets waar ik niet echt behoefte aan had. Nog nooit gedacht aan dingen zoals koffie of sokken. Nu zal ik daar zeker aan denken. Of, zoals Aaf doet een verlanglijstje aanleggen en daarvan iets kopen. Desalniettemin vond ik je stukje erg leuk en nuttig! Dat van die boeken van 1 cent wist ik namelijk ook niet, en je weet maar nooit… misschien zit er net dat ene boekje bij waar je wel wat aan hebt!

  Beantwoorden
 3. Voor €9,99 per jaar hebben wij betaald voor select-vracht. Voor nog geen euro per maand is alle bezorging bij Bol. gratis.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.