Gratis fiets voor Amsterdamse studenten en goedkoper autorijden

Woon je in Amsterdam? Dan heb je geluk. Of tenminste… Een klein beetje geluk. Amsterdamse studenten maken namelijk kans op een gratis fiets! Inclusief onderhoud! Wat moet je ervoor doen? Minimaal 5 kilometer per dag fietsen en een beetje geluk hebben.

Gratis!
Nederlanders zijn er dol op. Kortingen, dingen die gratis zijn of geld terug acties. Als je een beetje weet waar je zulke acties kan vinden, kan het je een hoop geld schelen.
Zo hebben Amsterdamse studenten het geluk dat ze kans maken op een gratis fiets. De eis is om minimaal 5 kilometer per dag te fietsen, maar voor een beetje Hollander is dat natuurlijk niet zo heel moeilijk.

Wie betaald die fiets dan
Daar zit het addertje… Het zijn reclamefietsen. Aan de zijkanten zijn borden met reclame gemonteerd. Jij bent als student dus het rijdende billboard van de stad. Af en toe worden de reclames vervangen voor nieuwe door de nachtploeg. Jij hebt je fiets dus gewoon tot je beschikking en zelfs als er onderhoud nodig is, wordt dat voor je gedaan. Voor vele studenten is dit best een gratis fiets waard toch? Voor meer info check www.student-bike.nl

Niet de eerste actie
Om eerlijk te zijn was de reclamefiets nieuw voor mij, maar ik wist al dat dit ook met auto’s kon. Je eigen auto kan je laten beplakken met een reclame en daarvoor krijg je een kleine vergoeding. Het zijn de kleine dingen die het doen waarmee je kan bezuinigen. Op het internet lees ik dat die vergoeding op kan lopen tot wel €150. Dat maakt het rijden van jouw auto opeens wel €150 per maand goedkoper! Een voorbeeld hiervan is cashcar.nl

Reclame
Bedrijven maken heel graag reclame. Daar zijn ze bereid voor te betalen en vele organisaties en particulieren kunnen daarmee een deel van hun kosten dekken. Zo zie je regelmatig in blaadjes van de sportclub of kerk een advertentie staan. Ook mijn website heeft twee kleine blokjes met reclame. Na ruim een half jaar bloggen ben ik erachter gekomen dat ik daar zeker niet rijk van ga worden zolang ik geen miljoen bezoekers per maand heb. Maar zoals het er nu naar uitziet dekt het zeker de kosten. Voor mij als blogger heel fijn dat ik geen kosten hoef te maken aan mijn blog. Voor jullie weer extra aantrekkelijk omdat er een gratis website is over financiën. Wat dat betreft ben ik dus behoorlijk blij dat bedrijven nog steeds willen betalen voor reclame.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.