Leven in het nu

Leef jij wel genoeg in het nu? Maak je je niet teveel zorgen om de toekomst? En hoe zit het met het verleden? Je kan je overal zorgen om maken en na blijven denken over de ‘wat als’ situaties. Maar het is ook zo lekker om gewoon in het nu te leven.

Geïnterviewd

Ondertussen is er al meerdere malen een interview met mij verschenen. Over verschillende onderwerpen zoals crowdfunding en eerder willen stoppen met werken. En recent is daar een nieuw interview bijgekomen. De student journalistiek was namelijk erg geïnteresseerd in FIRE. Het eerder te kunnen stoppen met werken. Die interesse heeft hij gekoppeld aan een artikel.

FIRE betekent niet gierig en krenterig

Het was een cliche dat de schrijver graag even uit de wereld wil helpen. Nee, mijn verwarming staat niet op 14 graden en ik doe zeker leuke dingen. Maar wat maakt mijn levensstijl dan wel FIRE-proof? De schrijven komt erachter dat FIRE worden niet alleen maar ‘over heel veel jaar’ is. Nee, het begint nu al.

Lees hier het artikel

Het artikel is gratis te lezen op deze website. Ik vind het een erg leuk artikel geworden en raad het ook zeker aan om even te lezen 🙂

1 gedachte over “Leven in het nu”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.