Het einde van het seizoen

Vandaag was het zover: Aflevering 10 van de GoedmetGeld Podcast is gepubliceerd. Zoals vooraf aangekondigd de laatste aflevering van het eerste seizoen. We hebben ze er alle tien opzitten. Vandaag een terugblik en een blik op de toekomst. Wat gaan we doen met GoedmetGeld?

Het einde van een seizoen is nooit leuk

Vroeger was het nooit leuk. Het seizoen van die te gekke serie kwam ten einde. Weer moest je een hele tijd wachten op de nieuwe afleveringen. Hoewel je nu met Netflix al een stuk eenvoudiger hele seizoenen achter elkaar kan zien, is het nog steeds wel eens jammer dat je zo lang moet wachten. Zo zit ik zelf met smart te wachten op de nieuwe (en tevens laatste) afleveringen van Games of Thrones. Een van de tofste series die ik ooit heb gezien. En zo is het vandaag ook met ons eerste seizoen. De laatste aflevering is gepubliceerd.

Terugblikken op de Goed met Geld podcast

Na maanden van voorbereiding was hij daar dan: ons nieuwe kindje, de GoedmetGeld Podcast. Wat zijn wij er trots op. Na een aantal brainstormsessies, vele telefoongesprekken, honderden whatsappjes en meerdere tests hadden we dan eindelijk die tien afleveringen opgenomen. We vonden het enorm spannend toen de eerste eenmaal gepubliceerd werd. Maar we werden er ook heel gelukkig van. Waar we ruim een half jaar bezig zijn geweest met voorbereiden, was daar dan eindelijk aflevering 1 online. Hoewel hij zeker niet perfect is, hadden we het toch maar mooi neergezet. YES!

We worden steeds vaker gevonden

Het lastige van een podcast, is dat het publiek heel anders met jou in aanraking komt. We hebben (natuurlijk) een website, maar de meeste downloads zijn niet via die site. Nee, die gaan via telefoons en podcast apps. Het is dus heel anders communiceren met jou als luisteraar. Toch lukt dat ons steeds beter. Doordat er ondertussen ook wat content online staat, komen we ook steeds vaker naar boven in zoekresultaten. Elke aflevering heeft daardoor dagelijks wel een paar downloads. Iets waar wij heel trots op zijn.

Maar hoe nu verder?

Ja, het einde van een seizoen is natuurlijk altijd heel jammer. Want hoelang moet jij nu wachten op seizoen 2? Wel, niet getreurd! De podcast bevalt ons erg goed. Daarom hebben we besloten direct door te gaan met het opnemen van afleveringen. We stoppen dus niet na 10 afleveringen, maar gaan direct door met aflevering 11. We hebben nog meer gave ideeën en wij zijn er zeker van dat we nog meer manieren en gedachtes hebben om Nederland Goed met Geld te laten zijn.

Waar vind ik deze financiële podcast?

Onze podcast vind je natuurlijk in jouw favoriete podcast player (onder andere via iTunes en Spotify) door te zoeken naar “Goed met Geld Podcast”. Ook kan je ons vinden op www.goedmetgeldpodcast.nl. Op deze site vind je ook direct de notities bij de aflevering. Alle linkjes en websites die we noemen staan hier direct voor je klaar. Benieuwd? Probeer gewoon eens een aflevering 🙂

Kende jij onze podcast al? Wat vind je ervan dat we doorgaan en welke onderwerpen zouden we in de toekomst zeker moeten behandelen?

2 gedachten over “Het einde van het seizoen”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.