De IKEA hack hack

Lopen jullie ook wel eens door IKEA, je te verwonderen over de slimme dingen die ze bedacht hebben? Want IKEA, je kan er een hoop van zeggen, maar slimme oplossingen hebben ze zeker! Maar af en toe is IKEA zo duur! Totdat mijn vriendin afgelopen week met de perfecte IKEA hack hack kwam!

Heerlijk
Ik kan ervan genieten. Een middagje IKEA. Groter leedvermaak dan dat kan je je bijna niet inbeelden. Lopende door de winkel zijn er vele meningsverschillen, wanhopige ouders van kinderen die te vervelend waren om nog langer in Smaland te mogen blijven, pubers die ECHT GEEN zin hebben en ga zo nog maar even door. Puur genieten, want als je de valkuilen eenmaal kent, kan je er van gaan genieten bij anderen. Mijn favoriete punt bij de IKEA is dan ook de koffiebar, met uitzicht op het parkeerterrein. Vlak voor je neus proberen mensen die net iets te grote doos in het net iets te kleine autootje te proppen. Hoeveel moeite mensen moeten doen om het er dan toch in te krijgen, ik vind het heerlijk!

Slim
IKEA is slim. Heel slim. Kwalitatief heel goed spul, handig in elkaar te zetten, op vele plekken toepasbaar en ga zo nog maar even door. Ik kan onwijs veel complimenten bedenken naar IKEA toe. De kleinste kamertjes kunnen ze ombouwen tot de perfecte studentenkamer met alle ruimte die je maar nodig hebt. Ik hou ervan.

Slim²
Dan kan je nog een stapje verder gaan. Er zijn namelijk ook IKEA hacks. Zo kan je van bepaalde kastjes een bankje maken, een barretje van andere kastjes, een regenjas van de blauwe IKEA tassen en de wijnfleshouder kan ook prima de magazines op de WC houden (zoals op de foto). Zoek vooral even naar IKEA hacks en verbaas je! Er zijn zoveel leuke ideeen waar IKEA meubilair of andere spullen van de Zweedse meubelgigant gebruikt worden voor een totaal ander doel. En het werkt nog ook!

Die prijs
Het enige wat met al die slimme dingen dan altijd weer een tegenvaller is, is de prijs. IKEA is duur. Het klinkt allemaal zo goedkoop, maar stiekem is het best nog wel prijzig. Terwijl het juist af en toe zo handig kan zijn! Heb je net op internet een hele goeie IKEA hack gezien, betaal je een flinke prijs in de winkel zelf.

De IKEA hack hack
En dat hele probleem werd opgelost met weer een andere uitvinding: Marktplaats!
Waarom zou je goede spullen weggooien? Heb je dus tijdens de tour door IKEA een geweldig idee gezien of ben je achter de perfecte IKEA hack gekomen? Kijk eens op marktplaats! Producten die IKEA al wat langer verkoopt, zijn er in grote getale te vinden. En vaak voor de helft van de prijs! Staat jouw perfecte object of meubel er nou niet bij? Verkoop dan jouw oude IKEA spullen op marktplaats! Het creëert ruimte en een extra bijdrage voor de nieuwe spullen. Wederom een dubbele win dus 🙂
Veel IKEA plezier 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.