SVMV in 2019

Gelukkig nieuwjaar iedereen! Ik hoop dat iedereen een hele fijne jaarwisseling heeft gehad en dat 2019 een heel mooi begin heeft. Zoals ik in mijn vorige blog al aankondigde, vandaag een aantal ideeën die ik dit jaar op wil zetten en wil realiseren. Daarbij zal er vandaag ook een aankondiging zijn van iets waar we al maanden mee bezig zijn!

Zonder plannen kom je nergens

Iets wat heel belangrijk is, is dat je af en toe wat plannen maakt. En hoe lekker cliché is het dan, om die plannen op 1 januari bekent te maken. Ook ik maak mij er schuldig aan, maar beter iets dan niets 😉

Meer uitleg

Iets wat mij afgelopen jaar is opgevallen, is dat ik het erg leuk vind om financiële zaken uit te leggen. Iets waar ik dit jaar dus ook meer aandacht aan zal besteden. Daarbij zal mijn focus niet alleen zijn om hele moeilijke dingen of specifieke oplossingen uit te leggen, maar soms ook zaken die heel basic zijn. Hoe zet je bijvoorbeeld eenvoudig een eigen administratie op. Kortom: voor ieder wat wils.

SVMV krijgt een 10!

Ja een tien!! Helaas op een schaal van 100… Mijn blog presteert beneden pijl. Wellicht hebben jullie het al gemerkt, maar het duurt vrij lang voordat mijn blog goed en wel op jouw scherm staat. Dit is iets waar ik al actief mee bezig ben en ook actief stappen voor ga ondernemen. Ik vind hem namelijk zelf veel te traag worden, dus wordt het hoog tijd om vooral naar de performance van SVMV te kijken. Daar hebben we allemaal profijt van!

Meer naar buiten treden

Als blogger zit ik veilig achter mijn schermpje. Ik communiceer vrijwel alleen via mijn platform en ben behoorlijk anoniem. Hier gaat verandering in komen. Ik wil graag iets meer naar buiten treden. Dat zal via verschillende kanalen gaan en hoop ik komend jaar ook daadwerkelijk nog verder uit te kunnen breiden. Zo verwacht ik dat er binnenkort een interview gepubliceerd zal worden waarin ik ben geïnterviewd. Daarnaast ben ik ook super trots om het volgende aan te mogen kondigen:

Goed met Geld!

Eindelijk ga ik er dan echt iets over schrijven. Mijn samenwerking met Fire The Boss gaat nu daadwerkelijk uitbreiden. Na maanden al bezig te zijn met de voorbereiding mag het nu dan echt de wereld in! Samen presenteren we vanaf begin februari de Goed met Geld podcast! Een wekelijkse podcast waarin we vele aspecten van financiële onafhankelijkheid aan het licht brengen. Het eerste seizoen van tien afleveringen is bijna volledig opgenomen. Afgelopen zaterdag hebben we op locatie de laatste hand gelegd aan ons logo en zijn we tot de conclusie gekomen dat we eigenlijk alleen maar enthousiaster worden. Bloggen kunnen we al, dus vol vertrouwen gaan we deze podcast tegemoet. Hier gaan jullie dus nog heel veel meer over horen!

Plannen genoeg!

Zoals je kan lezen zijn er plannen genoeg. Sommigen heel concreet, anderen nog zo vaag als het maar zijn kan. Dat maakt verder niet uit, ik heb er enorm veel zin in. Er is meer dan genoeg inspiratie en heel veel zin om ook heel 2019 door heel veel gave nieuwe blogs te publiceren.
Happy New Year!

4 gedachten over “SVMV in 2019”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.