Extra korting bij C&A

Ik moest er toch echt een keer aan geloven: nieuwe kleren. Vroeger kocht ik halfjaarlijks het halve prijzencircus leeg van de V&D, maar sinds die niet meer bestaat heb ik voornamelijk geteerd op wat er nog in mijn kledingkast hing. Dat was namelijk meer dan genoeg. Maar nu, ruim twee jaar na dat V&D op is gehouden te bestaan, raakten er toch een aantal kledingstukken op of tekort. Tijd voor nieuwe!

De keuze is reuze
Ik hou niet zo van shoppen. Het liefst bestel ik online en retour ik online. Maar, omdat we afgelopen weekend toch in de stad waren, direct maar even op broekenjacht geweest. En geslaagd! Vier stuks welteverstaan. Waar mijn bespaarhart dan nog sneller van ging kloppen, was dat het tweede halve prijs was. Ik had dus vier broeken voor de prijs van drie. Helemaal tevreden šŸ™‚

Online checken
Omdat ik graag het maximale uit mijn aanschaf wil halen, ben ik online ook nog even gaan kijken. Ik spaar namelijk ippies. Ippies is een spaarpuntensysteem waar alle affiliate acties van bedrijven verzameld worden. En naast dat ippies daar flink aan overhoud, keren ze ook nog eens punten uit. En met die punten kan ik weer nieuwe aankopen doen. Kortom: extra korting voor mij! Ik raad dus ook zeker aan je voor ippies aan te melden. Aanmelden kan hier. Ik heb met al mijn ippies al eens mijn koelkast gekocht!

En ja hoor: bij C&A krijg je maarliefst 3 ippies per euro. Dat komt neer op bijna 3% korting (je krijgt geen ippies over de BTW, dus helaas is het echt minder dan 3%…
Maar, er zat een addertje! Online waren de spijkerbroeken niet de tweede voor de halve prijs, maar 20% korting op de spijkerbroeken. Dat was gewoon een paar euro minder korting dan in de winkel! Daar kunnen de ippies niet tegenop kan ik je vertellen. Het was in dit geval dus echt goedkoper om in de winkel te mijn broeken te kopen.

Nog meer extra korting
Helaas heb ik er zelf geen gebruik van kunnen maken omdat ik het niet wist, maar C&A heeft nog een kortingsactie. Lever je namelijk je oude kleding in bij C&A, dan ontvang je op een item bij de volgende aankoop 15% korting. Natuurlijk gelden daar weer maximum aantallen aan (maximaal 2 vouchers per persoon per dag etc . check hier de voorwaarden), maar het is toch weer een paar euro korting voor kleding die je anders weg zou doen. C&A recycled het en geeft het een tweede leven. Beter voor het milieu en beter voor jouw portemonnee.

2 gedachten over “Extra korting bij C&A”

    • Helemaal mee eens! Ik was alleen wel verbaasd dat er een verschil zat in de offline en online aanbieding. Verder wist ik wel al dat je oude kleding in kon leveren, maar zoiets vergeet ik (helaas) dan weer…

      Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.