WIN!!! Maak kans op een gratis iPhone!

Kans maken op een gratis iPhone? Het kan nu! Vul snel onderstaande prijsvraag in en maak kans op die GEWELDIGE telefoon t.w.v.: €750!

Geen zorgen
Alles is nog steeds normaal! Ik ben niet gehacked, ik verloot zeker geen iPhone om meer bezoekers te trekken en ook deze blog gaat gewoon weer over besparen. Maar met deze lokkertjes proberen vele websites aan jouw gegevens te komen. Jouw 06-nummer, mailadres, ip-adres, cookies die achtergelaten kunnen worden om vervolgens ook weer reclame op jouw scherm te laten verschijnen. Ze doen echt van alles en wat levert het jou op? Een hoop spam, mogelijke virussen en heel veel rotzooi. Erg vervelend allemaal. Zijn er dan nog wel dingen waarmee je echt wat kan verdienen online?

Jazeker!
Zo zijn er meerdere voorbeelden te vinden. Vroeger kon je nog wel eens een gratis kraslot toegestuurd krijgen na het beantwoorden van een korte vragenlijst. Maar tegenwoordig wordt het steeds minder. Ook met de komst van alle advertenties blokkers zie je steeds minder “KLIK HIERRRRRRR” knoppen. Wat werkt voor mij nu nog wel?

Enquettes bij echte onderzoeksbedrijven
Het beste voorbeeld vind ik het onderzoekspannel van TNS NIPO. Ik ben daar al jaren lid van en ontvang geregeld een vragenlijst. Daar krijg je punten voor als je die invult. Zodra je een x-aantal punten hebt ontvangen, krijg je een kortingsbon. Of je kan het doneren aan een goed doel. Dit heeft mij in de afgelopen jaren al honderden euro’s opgeleverd. Gewoon af en toe is zo’n extraatje is erg leuk.

Een dergelijk systeem was er ook bij ippies. Echter waren die vragenlijsten veel slechter opgezet en kreeg ik regelmatig een vragenlijst die niet voor mij geschikt was. Daar is TNS veel beter in.

Tot in den extreme
Ik kan helaas het artikel niet meer vinden, maar je kan er van leven. Zolang je maar aan genoeg prijsvragen, enquettes en winacties meedoet, win je vanzelf. Hoe meer je meedoet, hoe hoger de winkans. En zo was er een vrouw die dit fulltime deed. En de prijzen die ze won verkocht ze. Met al die inkomsten was het mogelijk om gewoon te leven. Of het een goede basis is en genoeg zekerheid geeft weet ik niet, maar mogelijk is het dus zeker wel.

Maar toch liever niet
Zelf doe ik enkel mee aan de onderzoeken van TNS. Goed opgebouwde vragenlijsten die echt ergens over gaan, concrete vergoedingen en geen onnodige spam. Dat is wat ik wil en wat ik daar dan ook kan krijgen. Soms doe ik dat wat vaker, soms weken niet. Maar af en toe zo’n cadeaubon bij bol.com is toch erg leuk. Ik bestel er tenslotte regelmatig iets en daarmee is het voor mij dus een echte financiële beloning 🙂

2 gedachten over “WIN!!! Maak kans op een gratis iPhone!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.